Eclipse Cross Plug-In Hybrid

Grundligt testat hybridsystem

Den avancerade drivlinan, känd från Outlander Plug-In Hybrid, har elmotorer på både fram- och bakaxlarna, och en kraftfull bränsleeffektiv bensinmotor.

PLUG-IN HYBRID

Grundligt testat hybridsystem

Den avancerade drivlinan, känd från Outlander Plug-In Hybrid, har elmotorer på både fram- och bakaxlarna, och en kraftfull bränsleeffektiv bensinmotor. Motorerna samverkar för att optimera bilens prestanda. Banbrytande teknik gör SUV-modellen Eclipse Cross Plug-In Hybrid snabbreagerande och tystgående. Växlingen mellan elkörning och bensinmotorn sker automatiskt, så att du inte behöver tänka på hur mycket ström som finns kvar i batteriet.

En känsla av full kontroll

Upplev den intelligenta fyrhjulsdriften, de två kraftiga elmotorerna samt den styva karossen som ger en fantastisk känsla av kontroll under körning.

Säkerhet är standard

Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid har en hög säkerhetsnivå från start med bland annat 7 krockkuddar, ett avancerat nödbromssystem, automatiskt helljus och mycket mer.

Gör långresor utan att behöva tänka på laddning

Eclipse Cross Plug-In Hybrid

PLUG-IN HYBRID RÄCKVIDD

Plug-in hybriden Mitsubishi Eclipse Cross PHEV har ett batteri som gör det möjligt att köra upp till 45 km på 100% el (WLTP) och i kombination med bensinmotorn på 2,4 liter levererar den en räckvidd på cirka 600 kilometer. Dessutom samlar Eclipse Cross PHEV in rörelseenergi via regenerativ bromsning och därmed laddas batteriet både vid bromsning och körning i nedförsbackar.

Läs mer om Eclipse Cross Plug-In Hybrid