Mitsubishi Space Star

En kompakt småbil behöver aldrig kompromissa med komfort och körglädje

Nya Mitsubishi Space Star kombinerar en stor personlighet med kompakt format och massvis av körglädje.

Prestanda

Effektiv bensinmotor

Nya Mitsubishi Space Star erbjuds med en effektiv MIVEC-bensinmotor, som är framtagen för lägre bränsleförbrukning och minskade CO2-utsläpp. Motorn, 3-cylindrig och på 1,2 liter, är bränsleeffektiv och ger 71 hk för en behaglig och pigg körning.

Steglös växling med CVT

Nya Mitsubishi Space Star erbjuds med den steglösa CVT-växellådan INVECS-III, som säkerställer optimerad prestanda och god bränsleekonomi. Tack vare CVT-växellådans utformning blir växling vid acceleration och inbromsning i det närmaste sömlös.

Exteriör

Nya Mitsubishi Space Stars exteriör signalerar ett fokus på lekfullhet, förfinad design och en aerodynamisk profil som inte bara skapar ett sportigt intryck utan även minskar bränsleförbrukningen.

Genom Mitsubishis designspråk Dynamic Shield får den nya citybilen Space Star samma robusta och intelligenta personlighet som sina Mitsubishi-syskon och väcker på så vis alltid uppmärksamhet på vägen.

Teknik

Mitsubishi Space Star är en liten bil utrustad med stor teknik

Upplev flera smarta, tekniska lösningar som underlättar för dig och dina passagerare.

Smartphone Link Display AUDI

Med Smartphone Link Display Audio kan du integrera din smartphone och göra din resa uppkopplad, så du alltid kan njuta av din smartphones bilanpassade funktioner.Backkamera

Mitsubishi Space Star erbjuder en färgkamera* som underlättar i samband med parkering och skymd sikt bakåt. Med hjälp av stödlinjer i kameran kan du tydligt få en bild av var din bil är i förhållande till omgivningen.  

*Beroende på utrustningsnivå.

USB-ingång

USB-ingången är smart placerad vid instrumentpanelen för att underlätta användning av så väl förare som passagerare.

Läs mer om Mitsubishi Space Star