Service & Tillbehör

Auktoriserad serviceverkstad

Bra service garanterar en nöjd kund!

Din kompletta bilverkstad

Som auktoriserad serviceverkstad för Honda och Mitsubishi vill vi att du som kund ska bli väl omhändertagen. Visst har det betydelse att vi jobbar med kvalitetsprodukter, men det viktigaste är ändå den service vi kan ge våra kunder.

Vi har investerat i en modern bilverkstad och arbetar ständigt med att förbättra oss och vår miljöpolicy. Vi har den senaste tekniken med avancerade instrument och specialprogram för de bilmärken vi arbetar med och håller oss ständigt uppdaterade genom att deltaga i kurser och utbildningar som krävs från biltillverkarna.

Dessutom kan vi med stolthet berätta att vår personal tycker att arbetet är stimulerande och trivs bra på jobbet. Det innebär ett mycket bättre utfört arbete och en nöjdare kund.

Väljer du en Auktoriserad bilverkstad kan du alltid förvänta dig ett fackmässigt utfört arbete.

Upplev skillnaden med att anlita en auktoriserad bilverkstad.

Välkommen till Bil Larsson!

Bra service garanterar en nöjd kund!

Din kompletta skadeverkstad

Vi erbjuder en skadeverkstad där vi har avtal med samtliga försäkringsbolag. Vi hjälper dig genom hela processen för att göra det så enkelt som möjligt för dig, det enda vi behöver är ert skadenummer, resten sköter vi!

Behöver du hyrbil under tiden? Inga problem, det ordnar vi.

Har du fått en spricka i vindrutan? Vi lagar alternativt byter vindruta och har även här avtal med samtliga försäkringsbolag! 

Verkstad

Tel: 0410-153 80

Reservdelar

Tel: 0410-153 80

Öppettider

Mån-fre 07.30-16.30
Lunchstängt 12.00-12.30

100%

Nöjda kunder – en självklarhet

Att köpa bil är mycket mer än att bara välja bilmärke. Servicen, både före och efter köpet, är minst lika viktig. På Bil Larsson är vår självklara målsättning att du som kund ska vara nöjd med ditt bilköp. Vi satsar på det personliga bemötandet och det personliga engagemanget i varje bilaffär och vid varje serviceåtgärd. Vi har både nya och begagnade bilar och alla med garanti.

100%

Originaldelar

Det är skillnad på originalreservdelar och kopior. Tänk på att kopior snabbt kan förvandla din Honda till något annat. På alla Hondas original reservdelar finns det en markering, en så kallad ”red label”. En etikett som visar att du kan vara säker på att du har fått en genuin Honda-reservdel.

100%

Auktoriserad Verkstad
På Bil Larsson i Trelleborg är vi auktoriserad verkstad för Honda och Mitsubishi. Vi är även AD allbilverkstad och utför service och reparationer på de allra flesta bilmärken. Vid service och reparationer tillhandahåller vi vid behov fri lånebil, eller det miljövänligare alternativet, lånecykel.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Fyll i formuläret nedan

Din kompletta bilverkstad

Detta är en bokningsförfrågan, vi kontaktar dig för att bestämma ett datum som passar dig.

Dragkrok till rätt pris

Monterat och klart

Vi är anslutna till Dragkrokexperten som är din pålitliga dragkroksbutik och med över 5000 krokar i lager. Genom stora, prispressande inköp från Europas ledande dragkrokstillverkare kan du förvänta dig dygnssnabba leveranser av högkvalitativa dragkrokar till marknadens bästa priser.

Vi lämnar 5-års garanti på samtliga dragkroksmonteringar och använder enbart högklassiga dragkrokar från välkända europeiska dragkroksmärken.

Boka enkelt på dragkrokexperten.se eller kontakta oss så hjälper vi dig!